Bladet lek samleie under svangerskap

Blør man veldig mye ved spontanabort kan det skyldes at morkaken ikke er støtt skikkelig. Les også: Spontanabort hvorfor skjer det? I livmorhalsen og skjeden er det blodrike slimhinner. Gjest: jordmor Merete Arnøy, småblødninger ofte etter samleie, dette er en vanlig årsak til blødning i svangerskapet. Det er jo dette alle gravide ønsker svar. Få ting er så skremmende for gravide som å oppdage at man blør. Svaret er ikke alltid så enkelt å gi, og avhenger naturlig nok også av når i svangerskapet blødninger skjer, og hvor mye blod det er snakk. Det kan bli et lite fall i mengden av hormoner, og det kan komme en liten blødning. Det finnes ingen regler for hvordan man skal elske eller nyte sin seksualitet.

Videos

Underwater sex - Full video: /z7eM2p.

Påvirkes fosteret av: Bladet lek samleie under svangerskap

Ganske mange opplever å spontanabortere. En kan også kontakte fastlegen eller legevakt, avhengig av hvor mye man blør. Som regel sjekkes blødninger med ultralyd for å finne årsaken.

Dette bør: Bladet lek samleie under svangerskap

Ved ultralyd kan man bekrefte eller avkrefte en missed abortion, og det blir ofte nødvendig med en utskrapning. Andre trimester er som regel den roligste fasen av svangerskapet også med tanke på blødninger. Og da er det jo ikke svangerskapet som er opphav til blødning.

Om bladet lek samleie under svangerskap

Vis alle innlegg av bladet lek samleie under svangerskap →

En Kommentar på “Bladet lek samleie under svangerskap”

  1. Ny forskning viser at samleie. Det har versert teorier om. Av og til vil det.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *